merken
Merken

Sjjans
Deze mooie lingerieontwerpen komen uit ons eigen land. SJJANS is een hele nieuwe manier om lingerie te dragen. Trendy, stijlvol, modieus, sexy, brutaal en gewoon mooi. SJJANS is lingerie om mee te spelen en om in te spelen. Durf jij het aan om SJJANS te hebben?
Bekijk de collectie van Sjjans.

TC Wow
"Een mooi decolleté is een sieraad". Met de lingerie collectie van TC World of Women worden alle facetten van het vrouw-zijn vertaald naar een aantal prachtige setjes. Het is lingerie die gezien mag worden!
Bekijk de collectie van TC Wow.

Syl Design
Een bh die goed zit. Voor iedereen! Je bent trots op je lijf en zit lekker in je vel. En of je nu een grote omvangsmaat hebt met grote of kleine cup, of een kleine omvangsmaat met grote cup; het is belangrijk dat je een bh draagt die prettig zit. Je draagt hem tenslotte de hele dag. Dan wil je natuurlijk wél lingerie waar je mee voor de dag kunt komen. Sexy of gewoon lekker comfortabel.
Syl Design heeft zich met haar merk SYL gespecialiseerd in lingerie voor grote maten. Van cup C tot K, van omvang 70 tot en met 110.
Bekijk de collectie van Syl Design.

No-Mi
The shapewear van No-Mi zorgt voor de mooie vrouwelijke lijnen die alle vrouwen graag willen. Of je nu een buikje wilt verbergen, de billen wilt liften of de cellulitus de baas wilt zijn. No-Mi heeft het juiste artikel voor speciale gelegenheden of voor elke dag.

BOER-BOER is duidelijk in design.
De premium kwaliteit van de underwear komt terug in pasvorm en draagcomfort.
Stof en design zijn 6 maanden lang getest op stofkwaliteit, was- en droogmachine bestendigheid en draagcomfort.
De mentaliteit van het platteland zie je direct in het ontwerp. Het is puur en dicht bij de natuur.
Boer-Boer heeft als missie om dicht bij de natuur te staan en het imago van het prachtige buitenleven te ondersteunen.