merken
Dutch Design Lingerie

Dutch Design Lingerie is een moderne, online lingeriewebshop met een uitgebreid assortiment bh's, strings, shorts en hipsters; artikelen van de mooiste merken van Nederlandse ontwerpers, zoals Sjjans, TCWOW en Syl Lingerie. Trendy, chique, elegant, comfortabel en soms een tikje ondeugend; maar ook een brede collectie basics; perfecte service en hulp bij het vinden van de juiste bh-maat; exclusieve verzending van je bestelling... Dat is Dutch Design Lingerie.

Meer dan ondergoed
Lingerie is meer dan een stukje ondergoed; het is een cadeautje voor jezelf, een sieraad voor je lichaam. Een lingeriesetje heeft invloed op hoe je je voelt: zelfverzekerd, mooi, verleidelijk.... Bij Fitbella weten we dit als geen ander. Daarom is het kopen van lingerie bij Dutch Design Lingerie een belevenis van begin tot eind. 

Mooie verpakking
Je ontvangt je luxe lingerie in een mooie verpakking. In een mooi doosje, chique tasje of ingelegd tussen zacht knisperend vloeipapier in een mooie box, vind je jouw lingeriesetje: een cadeau voor jezelf, voor je partner, je moeder of beste vriendin.

Altijd de juiste maat met de maattabel
Online lingerie kopen lastig vanwege de maatvoering? Helemaal niet! Op onze website vind je een handige maattabel en tips voor het opmeten van je bh-maat. En mocht de aankoop anders zijn dan verwacht of toch niet zo goed zitten als gehoopt, dan stuur je het gewoon terug. Ook dat is de service van Dutch Design Lingerie. Om hygiënische redenen worden slips, shorts en strings alleen teruggenomen in de ongeopende verpakking.

Cadeaubon
Dutch Design Lingerie heeft ook cadeaubonnen. Leuk voor sinterklaas, kerst, verjaardag, bruiloft, jubileum of zomaar om te laten zien dat u iemand waardeert? En met een cadeaubon geef je ook nog eens 2 keer een cadeau. Eerst de bon zelf en later als het pakketje bezorgd wordt, is het weer een cadeautje.

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Stuur een e-mail met gewenste bedrag, naam, afleveradres en gelegenheid naar info@fitbella of u belt 0592 375125 tijdens kantooruren.